Puteți pierde în greutate chiar și fără ajutor și intervenție chirurgicală, spune fostul dolofan

Puteți pierde în greutate chiar și fără ajutor și intervenție chirurgicală, spune fostul dolofan

Chiar dacă vi se pare că vara este încă departe, nu faceți nici o greșeală. Pentru a putea sculpta o figură într-un costum de baie, trebuie să practicați cel puțin trei luni în avans. Prin urmare, am pregătit o serie pentru dvs. care vă va ajuta în eforturile dvs. În prima parte, formatorul vă va arăta cum să utilizați exerciții combinate, datorită cărora ardeți calorii și începeți metabolismul.Un antrenament care poate întări întregul corp. Acesta este visul tuturor celor care doresc să aibă mâini Ferme, o burtă bombată, o spate rotundă și picioarele subțirimulte majorități de exerciții vizează numai anumite părți ale corpului.

Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică

Cu toate acestea, acest lucru nu se aplicăExercițiilor combo care vor consolida toate zonele problematice.Trei exerciții și veți întări întregul corp.Exercițiile Combo aparțin unui grup de exerciții care pot fi folosite pentru a antrena mai multe părți ale corpului în același timp. De obicei, este vorba de câteva exerciții care sunt combinate armonios împreună și datorită acestui lucru vă întăriți mai mulți mușchi în același timp”, spune antrenorul Markéta stoklasová de la fitness online.Ea a ales pentru tine trei exerciții pe care ar trebui să le incluzi în regimul tău de mișcare și la început de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Pentru ca rezultatul să fie cât mai bun posibil, efectuați toate cele trei exerciții timp de 50 de secunde cu o pauză de 10 secunde în trei runde.Întregul antrenament nu va dura mai mult de 10 minute, dar datorită intensității sale este cu adevărat eficient, treptat puteți adăuga mai multe exerciții sau puteți crește numărul de serii. Exercițiile Combo creează foarte repede o bază excelentă pentru o figură mai fermă și o condiție fizică. Cu toate acestea, acordați atenție respirației adecvate și efectuării exercițiilor, sfătuiește antrenorul.

Pentru acest exercițiu vom avea nevoie de gantere, dacă nu avem gantere, atunci ne vom descurca cu sticle umplute cu apă. Am pus ganterele în fața noastră, facem o ghemuire și apucăm ganterele. Cu o spate dreaptă, ne îndreptăm, având gantere de-a lungul corpului. Tragem ganterele pe umeri ridicarea bicepsului și facem o împingere deasupra capului. În același mod, coborâm ganterele înapoi, facem o ghemuire, când lăsăm ganterele și de la ghemuit mergem la Salt.

Luăm poziția în rezistența pe palme împingerea

Luăm poziția în rezistența pe palme împingereaBărbaților întărim burta și tragem piciorul stâng la umărul stâng și punem înapoi. Ulterior, tragem și piciorul drept la umărul drept și îl punem înapoi. Ne punem genunchii pe podea și facem un push-up triceps push-up triceps pentru femei.Lie pe spate, îndoiți picioarele, puneți-vă mâinile sub cap și ridicați-vă capul și pieptul superior scurtător clasic. Am pus corpul înapoi pe podea, mâinile puse de-a lungul corpului și ridicăm pelvisul Podul. În acest exercițiu, încleștăm constant burta și fesele.

După patruzeci de ani, începeți să observați că pierderea în greutate nu mai este la fel de netedă ca în tinerețe. M-am gândit că am putea avea nevoie de unele dintre aceste exerciții abdominale. În plus, metabolismul încetinește, iar țesutul muscular devine mai mic în fiecare an, deci este necesar să se aplece în exerciții cu atât mai mult. Este recomandabil să exerciți cel puțin 2 ori pe săptămână, desigur, este mai bine să exersați zilnic, dar acest lucru nu este adesea în forțele umane.

Și cum să-și exercite.Cu siguranță nu este necesar să vă înscrieți la o sală de gimnastică, deoarece există exerciții eficiente care pot fi practicate în confortul casei. Ele sunt simple și eficiente, deci trebuie doar să ajungeți la exerciții!Trei centimetri mai puțin în șapte minute.Este suficient să practicați doar șapte minute pe zi, iar talia dvs. va fi de 3 centimetri mai îngustă în doar o lună! Nu crezi? Potrivit unui studiu publicat recent, exercițiile scurte intense pot subțire talia într-un timp scurt.

Experimentul a implicat 29 de persoane

Experimentul a implicat 29 de persoanePe care oamenii de știință le-au împărțit în două grupuri. În ambele grupuri, participanții la experiment au aderat la o dietă, dar jumătate au exercitat suplimentar. Rezultatul a fost uimitor.Grupul de antrenament, în care participanții au practicat zilnic exerciții speciale timp de 7 minute, au pierdut 3 cm în volumul taliei și 2 kg de grăsime corporală în cursul lunii, în timp ce proporția totală de țesut adipos din organism a scăzut cu 2,1%. Și ce fel de exerciții sunt potrivite.

Acestea sunt în principal exerciții care utilizează propria greutate, cum ar fi push-up-uri, squats sau ridicarea trunchiului, în plus, este bine să faceți o pauză de 10 secunde între exerciții. Este recomandabil să extindeți ciclurile și astfel să obțineți până la 20 de minute de exercițiu pe zi.Cum să-ți termini pantalonii când sunt strânși.Te culci și îți tragi stomacul. Aceasta este exact esența exercițiului pentru mușchii abdominali.

Deci, stați pe spate, întindeți-vă picioarele și încercați să vă trageți burta cât mai mult posibil în interiorul corpului. Țineți în această stare timp de cel puțin 5 secunde, apoi relaxați-vă mușchii. Continuați exercițiul pentru încă 5 serii, apoi odihniți-vă un minut și începeți din nou.În timpul exercițiului, puteți pune mâinile pe abdomenul inferior pentru a verifica dacă faceți exercițiul corect. Ar trebui să simți descărcarea. Exercițiile întăresc, de asemenea, mușchii spatelui inferior. Nu țineți respirația în timpul exercițiilor fizice, respirați în mod normal.

Măriți intervalele de exercițiu la 10 secunde și exersați în fiecare zi timp de 3 până la 5 serii.Lie pe spate pe podea, îndoiți picioarele în genunchi și tocurile trebuie să se odihnească pe podea pe lățimea umerilor. Ridicați încet pelvisul și fesele de pe podea, încercând să ridicați fesele cât mai sus, dar picioarele și brațele trebuie să rămână întotdeauna pe podea. Trebuie să simțiți cum se tensionează mușchii feselor. În partea de sus, țineți apăsat timp de 5-10 secunde și reveniți încet la poziția de pornire. Exercițieîntotdeauna 10-15 repetări.