Cum să vindeci diabetul în mod natural fără medicamente

Cum să vindeci diabetul în mod natural fără medicamente

Cum de a trata diabetul scopul oricărui plan de tratament pentru un pacient cu diabet zaharat este de a controla nivelul de zahăr din sânge și de a preveni dezvoltarea de probleme de sănătate sau complicații. Cu toate acestea, fiecare persoană are propriile nevoi unice, deci trebuie stabilit un plan specific pentru tratamentul diabetului dumneavoastră. Experții recomandă o abordare de echipă pentru tratamentul diabetului zaharat. Sunteți cei mai importanți membri ai acestei echipe, deoarece sunteți afectați de această afecțiune și aveți grijă de ea zilnic.Puteți implica membri ai familiei sau prieteni apropiați.

De exemplu, ele vă pot ajuta să planificați

De exemplu, ele vă pot ajuta să planificațiMesele și să le pregătiți să vă alăturați plimbărilor după cină, să mergeți cu dvs. pentru a vă consulta medicul sau doar pentru a vă asculta grijile. De asemenea, poate doriți să căutați grupuri de sprijin pentru diabetici din zona dvs.Echipa ta de îngrijire a sănătății în tratamentul diabetului zaharat.Acum să discutăm cine poate face parte din echipa ta medicală. Cine va fi membru al echipei dvs. de sănătate depinde de mai mulți factori, inclusiv de ce specialiști este posibil să aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă gestionați diabetul și ce opțiuni sunt disponibile în sistemul dvs.

De sănătate Iată experții care ar putea alcătui medicul generalist al echipei de îngrijire a diabetului: vizitați medicul general atunci când aveți nevoie de un control medical de rutină sau vă simțiți rău.Endocrinolog: un medic care are o atestare specială în domeniul bolilor hormonale, cum ar fi diabetul.Consultant asistent medical în tratamentul diabetului zaharat. Asistenta medicala cu pregătire specială și experiență în îngrijire și consiliere pentru persoanele cu diabet zaharat și familiile lor.

Dietetician înregistrat un nutriționist cu experiență în nutriție, care vă poate ajuta să vă dați seama cum puteți face alegeri dietetice sănătoase pe baza nevoilor dvs. nutriționale, a greutății dorite, a stilului de viață, a medicamentelor și a altor obiective de sănătate.Oftalmolog sau optometrist: un medic specializat în boli oculare, inclusiv boli oculare diabetice, și este instruit să le diagnosticheze.Asistent Social psiholog  psihiatru terapeut de familie un profesionist în domeniul sănătății mintale vă poate ajuta cu aspectele personale și emoționale ale vieții cu diabet și gestionarea acestuia.

Podiatrist un medic cu educație pentru îngrijirea

Podiatrist un medic cu educație pentru îngrijireaPiciorului și alte probleme de extremitate inferioară.Farmacist un profesionist în domeniul sănătății care pregătește și distribuie medicamente, care vă poate sfătui, de asemenea, cu privire la utilizarea medicamentelor pentru diabet și a altor medicamente.Dentist un medic care vă menține dinții și gingiile sănătoase.Fizioterapeut un profesionist în domeniul sănătății cu experiență în fizioterapie, care vă poate ajuta să introduceți în mod eficient exercițiile fizice în planul dvs. de gestionare a diabetului.

Certificat diabet educator Cde, un certificat diabet educator Cde poate fi asistente medicale, consilieri dieta, medici, farmaciști, podiatrists, consilieri, sau alți profesioniști din domeniul sănătății cu certificari speciale pentru diabet. Diabetul de tip al doilea este o boală tipică a civilizației. Este o problemă de sănătate la care ajungem în mod fiabil cu o dietă nesănătoasă și un stil de viață sedentar. Pe măsură ce trăim din ce în ce mai nesănătos, numărul persoanelor afectate de diabet crește, de asemenea, logic.

În special, începând din 1980, numărul de pacienți cu diabet zaharat a crescut de 2,5 ori, și în cazul în care numărul de diabetici crește într-un ritm similar ca și acum, fiecare al zecelea cetățean al Republicii cehe vor fi afectate de această boală într-un an, indiferent de vârstă.În același timp, diabetul nu înseamnă doar a fi nevoie pentru a sări peste zahăr și cu siguranță nu va fi rezolvată de către complac în dulciuri cu îndulcitori artificiali. Diabetul este o boală metabolică gravă care necesită o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate.

Fără o astfel de soluție cauzală a bolii

Fără o astfel de soluție cauzală a boliiVindecarea este imposibilă. Cele mai frecvente complicații ale diabetului sunt cardiovasculare-cauza numărul unu a decesului este un atac de cord și numărul doi accident vascular cerebral, apoi orbire, insuficiență renală și pierderea membrelor. Un pacient cu cea mai ușoară formă de diabet costă vzp 130 până la 140 mii CZK pe an, în timp ce prevenirea primară a diabetului este ieftină și simplă. Boala în majoritatea cazurilor este prevenită și vindecabilă.

O explicație excelentă a cauzelor diabetului zaharat și recomandări de inspirație pentru terapia sa a fost pregătită de MuDR.Mercola, și, prin urmare, am decis să treacă aici direct traducerea blogului său. Rețineți că unele fapte, cu toate acestea, se referă la procedurile și medicamentele recomandate numai în. De exemplu, în Republica Cehă, medicamentul de bază al dovlecelului de al doilea tip este metformina, care îmbunătățește sensibilitatea la insulină. V a fost mult timp interzis din motive ciudate, în timp ce în lume a fost folosit de zeci de ani și este folosit până în prezent.

Nu provoacă hipoglicemie, adică nu scade nivelul zahărului sub normă. Cel puțin alte trei grupuri de medicamente mai noi, de asemenea, nu scad nivelul zahărului sub normă. În Uniunea Europeană, fructoza nu este, de asemenea, utilizată pentru îndulcire într-o asemenea măsură, dar chiar și aici, de ani de zile, „dia foods” au fost îndulcite aproape exclusiv cu fructoză.Minciuni conștiente despre diabet despre diabet, o epidemie de răspândire care afectează astăzi peste 29 de milioane de oameni din Statele Unite, există o cantitate copleșitoare de dezinformare.

Adevărul trist este că poate fi chiar medicul tău care te ține dezinformat. Majoritatea diabeticilor se găsesc într-un fel de gaură neagră de neputință și nu au idee cum să-și inverseze soarta. Vestea și mai rea este că mai mult de jumătate dintre cei care suferă de diabet 2. tipul, ei nu știu deloc despre boala lor.Cele mai recente statistici privind diabetul arată o creștere a onestității incidenței, ambele cazuri diagnosticate și nu. Conform unor estimări, incidența diabetului a crescut cu mai mult de 700% în ultimii 50 de ani. Cel puțin 29 de milioane de americani sunt în prezent diagnosticați cu diabet de tip 2. tipul a alte 86 de milioane au prediabet.