Patru dintre cei mai buni lingviști din lume încearcă să învețe limba română într-o oră

limba română
Patru dintre cei mai buni lingviști din lume inscrie-te pentru a încerca și de a învăța o limbă într-o oră. Ce vor ajunge? Urmări progresul dvs. și a judeca rezultatul!Provocarea de a învăța o limbă într-o oră este în cele din urmă de peste, iar rezultatele sunt extraordinare! Urmărește video de mai jos, și a vedea mai multe de mai jos pentru a vedea versiunea lungă de provocare.
Bună dimineața și bine ați venit la blog-ul de Babbel direct de la Berlin, Germania, unde are loc celebrul provocarea de a învăța o limbă într-o oră.
Mergem direct la subiect și să vă prezint participanți: Luca Lampariello, Alex Rawlings și gemenii Michael și Matei Youlden. Cele patru vorbi mai mult de zece limbi fluent. Luca este Italian și lucrează ca profesor de limbi. Alex, Matei, și Michael sunt trei în Marea Britanie. Michael, de asemenea, funcționează ca profesor de limbi; Matei este ambasadorul limbi de Babbel și este de a face un doctorat în lingvistică și Alex lucrează în domeniul de export, este unul dintre organizatorii Poliglot de Conferințe, și a fost ales, în 2012, ca „Student cele mai multe limbi din marea Britanie”, în timp ce studiază limbi străine de la Universitatea din Oxford. https://dex2online.ro/chocolate-slim-pentru-o-figura-subtire/

Deci, ce este provocarea?Cei patru poligloți să încerce să învețe cât mai mult române posibil într-o oră, cu scopul unic de a fi capabil să facă un mic monolog, și să mențină o conversație simplă, atunci când trece timpul.Cum au de gând să învețe o limbă într-o oră?Fiecare lingvist vor fi atribuite unei persoane de români vorbitori nativi. Acesta vă va învăța cinci fraze pentru a obține ai început: Și sunt interzise de la utilizarea în orice altă limbă decât limba română pentru a comunica. Apoi va trebui să depună eforturi pentru a construi vocabularul și stăpânirea de gramatică prin conversație, ca și când ar fi fost lăsat în mijlocul Romania fara Google Translate, sau manual de conversație.
De Ce Limba Romana?

Gramatică și vocabular

Gramatică
Română este o limbă romanică vorbită de aproximativ 28 de milioane de persoane (24 de milioane de euro dintre care sunt vorbitori nativi). Ea are multe asemănări cu celelalte limbi romanice, în special, italiană, ca ambele au rădăcini comune în latina vulgară și se abate de la limbile romanice de vest în secolele V, VI, VII și VIII.Este dificil de a alege o limbă, atunci când participanții deja a acoperi în jurul valorii de 30 dintre cele mai vorbite limbi din lume. Am avut câteva cerințe: trebuia să fie o limbă nouă pentru ei și a trebuit să au unele similitudini cu limbile pe care le vorbesc deja să fie în măsură să le dea posibilitatea de a fi capabil de a obține unele progrese în mai puțin de o oră. Învețe limba română atunci când vorbiți deja alte limbi romanice este mult mai ușor decât a încerca să vorbească arabă sau persană (două limbi pe care acest cvartet nu este fluent…).

Română folosește alfabetul Latin și să împărtășească multe componente lexicale și structuri gramaticale în limba spaniolă și italiană, dar nici nu este foarte ușor. Este singura limbă romanică care a păstrat cazuri de latină (nominativ, acuzativ, genitiv, dativ și vocativ) și pronunțarea are un aer de slavă, cu multe verbe neregulate destul de complicată și conjugări, care trebuie să fie clasificate și memorat.Cine va progresa mai mult?Luca, fiind Italian, va fi în avantaj în comparație cu trei adversari, britanic, chiar dacă cei trei britanici vor putea beneficia de la care a învățat italiana ca a doua (sau a treia, a patra sau a cincea…) limba. În plus, ambele Matthew și Michael avea un pic mai multă experiență în acest tip de provocări lingvistice, așa cum au încercat să învețe limba turcă (link-ul de la articol), malteză, olandeză și Plattdeutsch (germana de jos), în doar o săptămână fiecare. Asta ar lăsa Alex un pic spatele, nu-i așa? Acesta poate fi, dar românia este, de asemenea, foarte influențată de cea greacă, cea de-a doua limbă maternă a lui Alex, așa că este bine pregătită pentru a pronunța și de a folosi diferite cazuri. În plus, recent, a absolvit de la Universitatea din Oxford, ceea ce înseamnă că există multe posibilități ca este un spion și de a lucra bine sub presiune.

Douăzeci de minute pentru a începe…

* 00:20:00 Suntem gata pentru această provocare și am de gând pentru a începe înregistrarea o mică introducere pentru fiecare dintre participanții spune-ne limbile pe care le vorbesc deja. Ne ia un pic mai mult timp decât era de așteptat. Alex spune: „acest lucru Poate fi lingvistică experiență mai nebunesc pe care ai făcut-o vreodată”, în timp ce Michael speră că cunoașterea altor limbi romanice „ajută-Mă” și se pare că Matthew este conștient de faptul că „va Trebui să caute asemănări și modele cu alte limbi pe care le știu deja”.