Chocolate Slim romania, comanda, oryginal

Chocolate Slim pentru o figură subțire

Chocolate Slim pentru o figură subțirePatru dintre cei mai buni lingviști din lume inscrie-te pentru a încerca și de a învăța o limbă într-o oră. Ce vor ajunge? Urmări progresul dvs. și a judeca rezultatul! Aventura în direct. Provocarea Chocolate Slim de a învăța o limbă într-o oră este în cele din urmă de peste, iar rezultatele sunt extraordinare! Urmărește video de mai jos, și a vedea mai multe de mai jos pentru a vedea versiunea lungă de provocare.

Chocolate Slim prospect, contraindicatii

Chocolate Slim prospect, contraindicatii

Bună ziua, și e bine că ai venit la blogul Babbel direct din Berlin, Germania, unde are loc faimoasa provocare de a învăța o limbă într-o oră. Accesați direct subiectul și participanții dvs. prezenți: Luke Lampariello, gemenii lui Alex Rawlings și Michael și perspectiva slabă de ciocolată a lui Matthew Youlden .

Patru au vorbit în mai decât zece limbi fluent. Luca este italian rapid și lucrează ca profesor de limbi străine. Alex, Matthew și Michael sunt trei în Marea Britanie. Și Michael lucrează ca profesor de limbi străine; Ambasadorul de limbă al lui Matthew și Babbel obțin un doctorat în contraindicații în lingvistică și.

Alex lucrează în acest domeniu. Exportul este unul dintre organizatorii Poliglotului la conferință și nu a fost selectat în 2012 ca „student mai multor limbi din Marea Britanie” la momentul studierii gramelor de limbi străine la Universitatea din Oxford Ingredients.

Deci care este provocarea? Patru multilingve repede pentru a încerca să învețe cum mai mult decât româna este posibil în ora ei, bine doar să fii ingredientele de făcut este un mic monolog și să păstrezi conversația simplă atunci când trebuie să treci timpul.

Chocolate Slim forum pareri

Chocolate Slim forum pareri

Și li se interzice utilizarea în orice altă limbă decât limba română pentru engleză

comunica. Apoi, trebuie să faceți un efort pentru a vă construi vocabularul și a stăpâni gramatica în conversație, așa cum și când a fost lăsată în mijlocul României fără Google Translate , forumul Chocolate Slim sau conversația manuală. De Ce Limba pareri Romana?

Româna este o limbă romanică vorbită de aproximativ 28 de milioane de oameni (dintre care 24 de milioane sunt vorbitori nativi). Are multe asemănări cu alte limbi romanice, în special în opinia italiană, deoarece ambele au rădăcini comune în vulgarul latin și se abat de la limbile romanice din Occident în secolele V, VI, VII și VIII.

Este dificil să alegeți o limbă atunci când participanții au deja o locuință în jurul zilei de 30 mai a limbilor vorbite din lume. Aveam câteva cerințe: trebuia să fie un limbaj. Nou în ceea ce privește opiniile pro și contra lor și trebuia să aibă unele asemănări cu limbile în care vorbim deja, să le putem oferi posibilitatea de a face progrese în cea mai mică oră a lunii mai.

Învățarea română atunci când vorbesc deja alte limbi romanice este mai ușoară decât încercarea de a vorbi arabă sau persană (două limbi în care acest cvartet nu cunoaște fluent …). Română folosește alfabetul latin și pentru a împărtăși o mulțime de elemente lexicale și structuri gramaticale în spaniolă și italiană, dar nu este foarte ușor pentru și împotriva. 

Chocolate Slim pret

Chocolate Slim pret

Este singura limbă romană care menține cazuri din latină (nominativ, acuzativ, genitiv, dativ și vocativ), iar aprovizionarea este un aer de glorie, cu multe verbe neregulate suficiente, cu prețuri de conjugare subțiri complicate și ciocolată pentru a fi clasificate și stocate. . Cine va fi promovat în mai mai mult.

Luca , italianul va avea un avantaj față de cei trei adversari britanici, chiar dacă acești trei britanici vor putea profita de faptul că am învățat italiana ca a doua (sau a 3-a, a 4-a sau a cincea …) limbă. În plus, atât Matthew , cât și Michael au fost nevoiți să obțină un preț mai mare la Chocolate Slim la multe farmacii  

Alex, deci este bine pregătit pentru această judecată și pentru a folosi diferite cazuri. În plus, ați absolvit recent Universitatea din Oxford, ceea ce înseamnă că există multe modalități prin care puteți spiona și lucra bine sub presiune. Douăzeci de minute până la începutul prețului.

Suntem pregătiți pentru această provocare și trebuie să planul la începutul înregistrării există o scurtă introducere pentru fiecare dintre participanți spunându – ne despre limbile pe care le putem vorbi deja. Micul mic poate dura mai mult decât se aștepta. Alex spune: „Această slujbă poate fi o experiență lingvistică.

Chocolate Slim in farmacii

Chocolate Slim in farmacii

Michael speră că farmacia de var care cunoaște alte limbi romanice „ mă ajută ” și Matthew pare să fie conștient de faptul că „a trebuit să căutați asemănări și modele cu alte limbi în care știți deja Chocolate Slim in. Farmaciile cu lapte. . Seara – măr verde.

Dimineața a fost făcută cu ou și jumătate de ceașcă de ceai безшечер . Timp de două ore după aceea, puteți bea o ceașcă de bulion pentru supă. Pentru masa de prânz greutate de 100 de grame de: carne slabă la grătar delicioasă și 100 de grame de mazăre verde conservată. De până la trei ori la rând – cu un măr verde. 100 de grame de iaurt degresat degresat dintr-un pahar de chefir sau două pahare de lapte. – Toate în doze divizate. Mai devreme, mergând pe pat – o ceașcă de ceai verde fără zahăr.

Rețete de la bază în dietă. Mai bine nu te potrivești? După După cum puteți vedea, toate aceste metode sunt destul de grele, nu sunt absolut utile și chiar periculoase. Merită să vă riscați viața? În plus, există o modalitate foarte ușoară de a pierde în greutate și, mai important, nu te vei ingrasa niciodată în spate. S-ar putea, desigur, să existe o nevoie cu ajutorul unui pic în luna mai, decât pentru șapte zile … Dar efectul este garantat. Trebuie doar să respectăm reguli simple – stilul lor de viață.

Eliminați sau, cel puțin, brusc ograničitijesti consumând grăsimi. Legumele, carnea și peștele vor trebui gătite sau fierte, se găsește în farmacii fără a fi prăjite. Uită de maioneză. În schimb, puteți folosi crema slabă a unei farmacii. 

Chocolate Slim plafar, catena

Chocolate Slim plafar, catena

Cartofii, cerealele și pastele sunt permise numai în prima jumătate a zilei. Principiul prânzului cu lapte degresat sau fructe într-o plafară mare Chocolate Slim . Consumați carne cu legume proaspete de calitate, atât în ​​luna mai repede, cât și poate fi bine absorbită.

Dacă totul este foarte simplu! – Decizie, contor de greutate, foarte rapid și nu se poate întoarce niciodată. Și nu va trebui niciodată să obosească corpul din diferite experimente riscante, din lanțul speranței.

Că va pierde o săptămână, întregul lanț s-a adunat în câteva luni. Nu numai rău intenționat, ci și un preț de rețea sănătos. Crede-mă, nu numai că restricția merită! Vei avea succes. Cere . Vei vedea.

De fapt, aceasta este o modalitate mai rapidă de a trinaestiuzimajući pentru a scăpa de greutate în supliment. Datorită tuturor acestor lucruri, nu este o dietă, ci chiar înfometată. Și trebuie administrat numai sub supravegherea unui medic. Într-un timp, consecințele asupra sănătății pot fi foarte triste. Ziua mea pentru: Cumpărați o sticlă de 1,5 litri de apă minerală și o băutură pentru timpul zilei, șase „ acces ”.

Chocolate Slim romania, comanda, oryginal

Chocolate Slim romania, comanda, oryginal

În timpul zilei este necesar să beți 800 ml de lapte, grăsimi. La ora nouă seara să mănânce un verde de mere. Din noul lucru în sine, doar apă minerală. Pahare cu șase doze. Salată de varză, morcov și varză și o lingură de ulei de măsline. Cantitatea zilnică din furaj – un litru. În trei pași. În timpul zilei va trebui să beți două pahare de apă minerală sau ceai verde fără zahăr.

Înlocuiți „dulce” cu fructe sau fructe din pădure. Dacă doriți să creșteți – este destul de posibil din când în când să o mâncați cu o bucată de ciocolată sau cu un pahar de vin roșu timp de o secundă. Încercați să beți cât mai multă apă minerală – accelerează metabolismul. Nu mâncați înainte de a merge la somn cecuri. Încerc să fiu în mișcare cât mai mult timp posibil. Uitați de lifturile și scările rulante. Încearcă să mute originalul în jos

Cum vor învăța o limbă într-o oră? Fiecare lingvist va fi repartizat unei persoane cu un site oficial nativ de limbă română. Această Românie veți învăța cinci fraze pentru a începe.

Experiența cu acest tip de provocare lingvistică, cum ar fi încercarea de a învăța engleza română turcă (link-ul paginii din articolul original), malteza , olandeză și Plattdeutsch (germană pentru pietoni) în doar o săptămână fiecare .. Asta l-ar lăsa pe Alex A un pic în urmă, corect ? Poate fi, dar România este, de asemenea, foarte influențată de cea a greacă, una dintre cele două limbi native